| Videolar | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
DJSİNEK
Flütçü
Kayıt Tarihi: 23.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() Konu: Flüt Okulu-UzmanTV VideolarıGönderim Zamanı: 04.11.07 Saat 19:07 |
|
Tesadüf eseri google da araştırma yaparken buldum(bir an cennete düşmüş gibi hissettim kendimi videoları izlerken),paylaşmak istedim.
Yan Flüt Okulu-Flüt Eğitmeni Murat Sarıkaş ![]() ![]() Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Şu başlıklar halinde yan flüt ile ilgili videolar var; Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş YapınBağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş YapınBağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş YapınBağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş YapınYan Flüt İle TanışınBağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın |
|
|
|
|
|
|
|
oasmone
Flütçü
Kayıt Tarihi: 19.08.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.11.07 Saat 19:19 |
|
bende google da yarım saat önce buldum bu siteyi |
|
|
|
|
fairy tale
Flütçü
Kayıt Tarihi: 08.09.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.11.07 Saat 22:18 |
|
Çok açık anlatılmış .İyi ki bulmuşsun.
|
|
|
Fibula
|
|
|
|
|
eby2001
Flütçü
Kayıt Tarihi: 07.08.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 182 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.11.07 Saat 22:44 |
|
tesekkürler
|
|
|
Müzik bir yaşam tarzıdır. Erhan Başar YILDIRIM
|
|
|
|
|
zerrinmehmet
Flütçü
Kayıt Tarihi: 18.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 659 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.11.07 Saat 22:46 |
|
harikasın yine.
|
|
|
http://www.youtube.com/profile_videos?user=zerrinmehmet&p=r
org-Piyonica-Melodika-Darb-Flüt-Mızıka-Bongo-Kaval-Gitar-Klarnet |
|
|
|
|
flutemania
Flütçü
Kayıt Tarihi: 31.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.11.07 Saat 18:38 |
|
ya bu UzmanTV sitesinde hiç bir video yu görüntüleyemiyorum, daha doğrusu herhangi bir video ya rastlayamadım, başlıklar var ama, videolar yok ortada.. nerde hata yapıyorum, bilen biri var mı arkadaşlar..??
|
|
|
üflemeli enstruman çalmak bir zevk, flüt çalmak ise bir tutkudur..!!
|
|
|
|
|
eby2001
Flütçü
Kayıt Tarihi: 07.08.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 182 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.11.07 Saat 19:40 |
|
orada yazan programı bulup indirmen gerekiyor. Program indikten sonra video lar görünüyor. Ancak sitenin kendisinin verdiği linkler çalışmıyor , buyüzden google dan arayıp bulmalısın programı.
|
|
|
Müzik bir yaşam tarzıdır. Erhan Başar YILDIRIM
|
|
|
|
|
aLoneFLuTe
Flütçü
Kayıt Tarihi: 17.11.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() Gönderim Zamanı: 21.11.07 Saat 16:36 |
|
Nota Nasıl Öğrencess Notaa :)
|
|
|
|
|
setango
Flütçü
Kayıt Tarihi: 30.11.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() Gönderim Zamanı: 30.11.07 Saat 15:48 |
|
benim gibi çömezler için çok faydalı.teşekkürler...
|
|
|
|
|
apsuva_9
Flütçü
Kayıt Tarihi: 30.11.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 30.11.07 Saat 20:57 |
|
gercekten super olmus
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|