| Flüt Metodları | |
| |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
administrator
Site Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 16.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() Konu: Mustafa Arı'nın Yan Flüt MetoduGönderim Zamanı: 18.07.07 Saat 23:35 |
Yan Flüt Metodu, bu çalgıyı öğrenmek isteyen gençlerin faydalanabileceği, Türkiye' nin ilk ve tek yerli başvuru kaynağıdır. Sadece Türk gençlerinin değil, başka ülke gençlerinin de yararlanmaları için uluslararası standartlarda hazırlanmıştır.
Kitaba alınan eserler arasına Dünya Klasiklerinden seçilenler yanında, Türk Halk Müziği ve Tarhi Türk Müziğinden, flütün teknik özelliklerine uygun parçalarla, bando müziğinden kısa örnekler alınmıştır. Majör ve Minör tonlardan bazılarına, sesdaş (enarmonik) olmaları sebebiyle birçok metotda yer verilmemiştir; Re Bemol Majör varken, Do Diyez Majöre yer verilmediği gibi. Uygulaması kolay diye, zor olan diziden vazgeçmek, bu dizilerin kullanılmayacağı anlamına gelmez. Bu düşünceden hareketle, kitapta tüm diziler eşit düzeyde tutulmuştur. (Önsöz'den) 211 s. -- 1. Hamur -- Ciltsiz -- 21 x 30 cm
Ankara, 2005, 1. Basım ISBN: 9789758303458 Resimli Kaynak: Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Düzenleyen volkan - 17.08.07 Saat 11:00 |
|
|
flütçü.net - Türkiye'nin Flüt Sitesi
|
|
|
|
|
|
|
|
acemi flütist
Flütçü
Kayıt Tarihi: 27.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
![]() Gönderim Zamanı: 17.08.07 Saat 10:58 |
|
Ben de bu metodu alacağım.İnşallah memnun kalırım ;)
|
|
|
Acemi Flütist=)
Flüdüm olmadan asla!! |
|
|
|
|
yagmur_adamuzik
Flütçü
Kayıt Tarihi: 04.01.09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.01.09 Saat 23:27 |
|
Bende var çok güzel bir metod.
İçinde cd si de var, onu da almayı unutmayın arkadaşlar aldığınız zaman Düzenleyen Salih - 10.06.09 Saat 00:09 |
|
|
^^music is my Life..
|
|
|
|
|
sanem_eda
Flütçü
Kayıt Tarihi: 14.02.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.06.09 Saat 20:43 |
|
evet bende bunu alıcam. içinde cd si olması da ayrı bi kolaylık gibi gözüküyo.
|
|
|
|
|
excodia
Flütçü
Kayıt Tarihi: 06.04.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.06.09 Saat 21:51 |
|
metod bende var. tavsiye de ederim ayrıca...
|
|
|
"Aydınların aydınlatamadığı toplumu, cahiller ve şarlatanlar karartır!" (Marquis de Condorcet)
|
|
|
|
|
sanem_eda
Flütçü
Kayıt Tarihi: 14.02.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() Gönderim Zamanı: 10.06.09 Saat 00:27 |
|
kitabı her yerde bulabilirim dimi ? daha arayışa geçmedim. normal kitapçılarda falan bulabilir miyim . yoksa bulunması zor bi kitap mı ??
|
|
|
|
|
Salih
Site Yöneticisi
Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1157 |
![]() Gönderim Zamanı: 10.06.09 Saat 00:52 |
|
internetten sipariş verebilirsin. Şimdiden hazırlık yapman amaсıyla siteden Altes metodunu indirmeni öneririm. Burada sana önerileсek metod Altes olaсaktır. Bir de Flütçünün seyir defteri kısmına bir bak. Anasayfada linki var. Orada Altes çalışanların düşünсelerini ve kayıtlarını göreсeksin.
|
|
|
dansistanbul
|
|
|
|
|
raboja
Flütçü
Kayıt Tarihi: 25.07.08 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 265 |
![]() Gönderim Zamanı: 10.06.09 Saat 11:33 |
|
Evet bende almıştım o kitabı . Bilgi olarak yararlı. Ama metod konusunda bence altes daha iyi:) Eğer istanbuldaysan mephisto kitap evinden sipariş verebilirsin.
|
|
|
RABOJA BAĞIMSIZ BİR KARAKTERDİR.
|
|
|
|
|
sanem_eda
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 10.06.09 Saat 11:50 |
|
ama gördüğüm kadarıyla altes yabancı bir dille yazılmış :S ben daha yeni başlarken bide yabancı dille yazılmış bi kitapla nasıl başlayabilirim ki :S
|
|
|
|
|
raboja
Flütçü
Kayıt Tarihi: 25.07.08 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 265 |
![]() Gönderim Zamanı: 10.06.09 Saat 12:26 |
|
Bence dedim:) Senin için uygun olan neyse onu yapmalısın.
|
|
|
RABOJA BAĞIMSIZ BİR KARAKTERDİR.
|
|
|
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|