| Saksofon | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
headmastrator
Flütçü
Kayıt Tarihi: 22.03.10 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Konu: Üfleme Teknikleri Hk.Gönderim Zamanı: 22.03.10 Saat 02:36 |
|
Merhaba ... Öncelikle güzel ve faydalı bir site .
Saksafona yeni başladım. Üfleme tekniklerine ihtiyacım var . Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
Salih
Site Yöneticisi
Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1157 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.03.10 Saat 12:13 |
|
Merhaba,
Aramızda bu konuda uzman yok. Onun için siteden doğru sana yardımcı olamayız.
Özel ders verenlerin ilanlarına bakabilirsin istersen, profesyonel yardım alabilirsin.
|
|
|
dansistanbul
|
|
|
|
|
bisgen
Flütçü
Kayıt Tarihi: 29.06.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.03.10 Saat 15:02 |
|
aLto saksafon çaLan bir arkadaşım var. Çok uzaktayız ancak netten haberLeşiyoruz, ona bir sorayım cevap aLınca size dönerim.
Ancak bu gibi teknik konuLarı yüz yüze konuşmak daha verimLi oLacaktır sanıyorum. @saLih'e katıLıyorum anLayacağınız. koLa geLe... |
|
|
de omni bitus !
|
|
|
|
|
headmastrator
Flütçü
Kayıt Tarihi: 22.03.10 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.03.10 Saat 17:03 |
|
Arkadaşlar imkanlarım çok kısıtlı. O yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var. Özel derse para verebilsem zaten hiç bir problem yok . |
|
|
|
|
bisgen
Flütçü
Kayıt Tarihi: 29.06.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
![]() Gönderim Zamanı: 24.03.10 Saat 00:35 |
|
bu mesajı yoLLadı...
genel olarak beki alt dudağını kıvırarak ağzına alıyosun.üst dudaklarını kıvırma. yoksa çok çabuk yorulursun. tüm üflemelilerde olduğu gibi diyafram bunda da çok önemli. klarnet kadar çok fazla dudaklarını sıkma. gerçi bu kullandığın beke ve kamışa göre değişir ama orta kalınlıkta bir kamış kullanarak başlamanı tavsiye ederim rico2 gibi. |
|
|
de omni bitus !
|
|
|
|
|
headmastrator
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 24.03.10 Saat 23:37 |
|
teşekkür ederim bisgen. yeni başlamanın verdiği bi dengesiz ses çıkarmalar oluyor haliyle fakat bir şeyleri yanlış oturtmadan ilerlemenin verdiği dikkat beni daha çok öğrenilmesi gereken şeye itiyor. Alto hakkında genel kalıplar ne ise öğrenmek istiyorum . |
|
|
|
|
bisgen
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 25.03.10 Saat 20:25 |
|
@headmastrator bana özelden varsa facebook adresini ver, arkadaşıma da rica edeyim seni ekLeyiversin...
ne dersin? bu arada nefesLi tüm sazLar için geçerLi bir kuraL söyLeyeyim ki muhtemeLen biLiyorsundur gerçi, uzun ses üfLe... derdimin dermanını sordum üfLe dediLer, üfLe Düzenleyen bisgen - 25.03.10 Saat 20:28 |
|
|
de omni bitus !
|
|
|
|
|
headmastrator
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 26.03.10 Saat 20:24 |
|
:D güzel sözmüş dikkate alıcam .
Pm gönderiyorum çok teşekkür ederim bisgen :)
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|