| Soru-Cevap | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
lola
Flütçü
Kayıt Tarihi: 11.10.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() Konu: ...sankyo...Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 19:33 |
|
sankyo 401 ve 501 hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz??çook acil... yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
LlOoLlAa
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey Yıldızı
Kuzey Yıldızı
Kayıt Tarihi: 15.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1783 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 21:12 |
|
İkisinden birini alacaksan 501' i al. Ama 401 de alsan inan bana pişman olmazsın. Ancak 401 lerin sıfır olma ihtimali düşük. İkinci el alacaksan mutlaka birine denettirmelisin. Sankyo, ne olursa olsun şahane bir marka: )
|
|
|
|
|
lola
Flütçü
Kayıt Tarihi: 11.10.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 22:01 |
|
alırsam sıfır alırım şuan 501 i düşünüorum ama nasıl bi flüt oldugunu bilmiorum...
|
|
|
LlOoLlAa
|
|
|
|
|
Kuzey Yıldızı
Kuzey Yıldızı
![]() Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 22:23 |
|
Gayet iyi bir flüt, eğer istiyorsan Sankyo'nun sitesine girip teknik özellikleri hakkında bilgi alabilirsin, bütçesi yeterli olanlar için ne hoş bir şans: ) diye düşünüyorum: ))
|
|
|
|
|
Kuzey Yıldızı
Kuzey Yıldızı
![]() Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 22:24 |
|
Yalnız "y" harfleri eksik geliyor acaba klavyende mi bir arıza var Lola?
|
|
|
|
|
lola
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 12.10.09 Saat 22:47 |
|
konservatuvarda okudugum için hocanın istegiyle mecburi almak zorunda kaldım bütçeyi çok aşıyor haklısınız ama kendi yamaha flütümde bana yetmiyor ... bu arada alışkanlık oldu bu kısaltmalar klavyemde bi sorun yok merak etmeyin... |
|
|
LlOoLlAa
|
|
|
|
|
Salih
Site Yöneticisi
Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1157 |
![]() Gönderim Zamanı: 13.10.09 Saat 08:52 |
|
Yazarken harf atlamak öğrenciliğinizde pratik gelebilir ama profesyonel çalışma hayatınızda problemler yaratabilir. Beyninizi bu şekilde alıştırırsanız sonra düzeltmeye çalışsanız da sizi dinlememeye başlar. Yazı yazarken farkında olmadan eksik yazmaya başlarsınız.
Öğrencilik dediğiniz en fazla 6 sene. Ama geri kalan süre ömür boyu, iyi hesap yapın :)
|
|
|
dansistanbul
|
|
|
|
|
lola
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 13.10.09 Saat 17:57 |
|
uyarınız için cok teşekkürler , bunların gayette farkındayım ... eleştrilere her zaman açığım ama nasihattan pek hoşlanmıyorum..konu başka yerlere dağılmasın en iyisi size iyi günler..
|
|
|
LlOoLlAa
|
|
|
|
|
Salih
Site Yöneticisi
Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1157 |
![]() Gönderim Zamanı: 13.10.09 Saat 18:10 |
|
Üniversitelerin sizin gibi tahammülsüz insanlar yetiştirmeleri ne kötü değil mi? Çok yazık, çok...
|
|
|
dansistanbul
|
|
|
|
|
lola
Flütçü
![]() Gönderim Zamanı: 13.10.09 Saat 18:24 |
|
ben tahammülsüz değilim o kadar laf soylediniz hepsine evet doğrudur dedim ama şu son cümlenizden hoşlanmadığımı söylemeye çalıştım fakat hala eleştride bulunuyorsunuz bende bunu anlayamıyorum ... ''yazık''lık hiç bir yanım yok bu kadar kırıcı olmayın lütfen..
|
|
|
LlOoLlAa
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|